Costa Azahar rep el III CAMPIONAT JUVENIL DE CASTELLÓ (PVACE-BAI)

Guanyadors en l’entrega de premis.

El cap de setmana del 25 i 26 de maig va reunir els benjamins, alevins i infantils de la Comunitat Valenciana per a disputar l’última prova valedora per a la consecució de les targetes necessàries per a l’accés al campionat d’Espanya, en el III Campionat Juvenil de Castelló (PVACE-BAI).

Dues jornades en el meravellós camp castellonenc de Golf Costa Azahar, en les quals 80 joves participants, de diferents categories i sota la modalitat d’Individual Medal Play Scratch, van voler donar el millor del seu joc per a aprofitar l’última oportunitat d’aconseguir les targetes necessàries per a accedir al pròxim Campionat d’Espanya a disputar al juny en el camp de Lumine Mediterrània Beach & Golf Community (Tarragona).

Ambient excepcional amb bons jugadors en el camp, la qual cosa va garantir un campionat disputat en totes les categories i amb uns bons resultats, en un camp exigent i perfectament preparat per a l’ocasió.

La federació vol agrair la participació de la totalitat de jugadors que es van donar cita, als familiars d’aquests, a l’equip arbitral, al camp i al personal del mateix per totes les facilitats prestades i el bon fer d’ells.

Categories                                          Guanyadors                                                                       Golpes

CAMPIÓ INFANTIL                     BETORET DE SALAZAR, PEDRO                                   152

CAMPIONA INFANTIL              BALLESTER BARRIO, JULIA                                           145

CAMPIÓ ALEVÍ                           IZQUIERDO GILABERT, RAMON                                   169

CAMPIONA ALEVÍ                     MARTINEZ SEGARRA, CLARA                                        172

CAMPIÓ BENJAMÍ                     AHIS SANCHEZ, CARLOS                                                 92

CAMPIONA BENJAMÍ               USO JURADO, CLARA                                                       101

GUNYADOR HCP NO NAC       TOLBAÑOS ANSURIAS, ALVARO                                    67