Córdoba acull el Puntuable Nacional Cadet Masculí 2019

Han sigut tres dies de competició en el Real Club de Camp de Córdoba els que ens han brindat els joves golfistes en el Puntuable Nacional Cadet Masculí el passat cap de setmana.

El Campionat s’ha jugat a 54 forats Stroke-Play Scratch en tres dies consecutius (18 forats cada dia). En finalitzar els primers 36 forats es va establir un tall en el qual es van classificar els 60 primers jugadors i empatats.

De les tres províncies valencianes van eixir els deu representants que la nostra federació va aportar al campionat. Tenint una valoració general molt destacada, sobreïx la classificació final d’Alejandro Rodríguez (73, 75, 80) amb un top ten.
El campionat se’l va adjudicar el madrileny Pablo Ereño (78, 74, 69) després d’un forat de play off amb l’andalús Ángel Ayora (74, 72, 75).

Aquest és el segon torneig valedor per a la Classificació Nacional Cadet Masculí. Anteriorment ho va ser el Puntuable Nacional Juvenil i en un futur pròxim ho seran el Campionat d’Espanya Sub 18 (28-31 de març, Las Pinaillas), el Campionat d’Espanya Sub 16 (2-4 de maig, Almerimar), el Campionat de Madrid (10-12 de maig, Golf Santander) i l’Internacional d’Espanya Sub 18 (5-8 de setembre, Sherry Golf).