La Copa Llevant arriba a la Galiana i Villaitana

Jugadors del torneig en La Galiana Golf.

La Copa Llevant-Memorial Francisco Gil continua la seua marxa pels camps de la Comunitat Valenciana. La Galiana Golf (Carcaixent, València) i Melià Villaitana Golf Club (Benidorm, Alacant) han sigut testimonis de la setena i huitena prova del circuit, disputades el 21 i 22 de setembre respectivament.

La Galiana Golf rebia el 21 de setembre als 20 combinats inscrits. Sota la modalitat Fourball Stableford, l’equip CGG es va imposar als seus contrincants. Amb 90 punts, a sis de distància del segon equip classificat, Sergio Peiró, Carles Faus, Sergi Penalva i Daniel Vidal es van adjudicar la primera posició. El quadre PERSAX, amb 84 punts, es va portar la segona plaça.

La huitena prova del torneig va arribar de la mà del Melià Villaitana Golf Club. Un total de 25 equips es van donar cita el 22 de setembre amb la intenció de liderar la classificació. El triomf va ser per al combinat XIQUETS GOLF ELX que, sota la modalitat Individual Stableford i amb 126 punts, va superar per 12 a l’equip GOLFSTORMING.

La pròxima parada del circuit serà el 5 d’octubre en Vistabella Golf (Oriola, Alacant).