Constantin Schwierz s’adjudica el Seve Ballesteros PGA Spain Tour de Benidorm

Constantin Schwierz. Imatge de la RFEG.

L’alemany Constantin Schwierz s’ha alçat amb la victòria en la tercera prova del Seve Ballesteros PGA Spain Tour 2019, disputada entre el 4 i el 6 de juliol en el Meliá Villaitana Golf Club (Benidorm, Alacant).

Després de tres renyits forats de desempat amb el valencià Alfonso Buendía, l’alemany es proclamava campió i rebia el Premi Celia Barquín, la reproducció exacta de la sabata de la difunta golfista càntabra.

Líder gràcies als 63 colps de la segona jornada, Schwierz començava el dia amb força, amb cinc birdies i lliure de bogeys en els primers nou forats. Impecable targeta a la qual va sumar dos birdies més en els clots 11 i 16, únicament tacada per dos bogeys en el 12 i 15. No obstant això, els 67 impactes de l’última jornada (-5), sumats als 68 i 63 de les rondes anteriors, no li foren suficients per a alçar-se amb la victòria.

Alfonso Buendía afrontava l’última volta des de la segona posició, amb 67 i 65 colps en les jornades anteriors, respectivament. Impressionant ronda final, lliure de bogeys, amb quatre birdies i un eagle que van propiciar el play-off de desempat.

Amb un total de -18, els dos jugadors van disputar un renyit mà a mà. Finalment, l’alemany s’imposà al valencià i aconseguí la seua primera victòria en territori espanyol. Buendía quedava relegat a la segona posició.

El tercer lloc ha sigut per a Jordan Gibb. Amb 62 colps en la primera volta, el britànic establit a la Comunitat Valenciana va signar una magnífica targeta de presentació que el va col·locar al capdavant de la classificació després de la primera volta.

Gibb no va aconseguir afermar el lideratge en la segona jornada, sumant-li així un colp al parell del camp. Després del revés del segon dia, el britànic es va recuperar en la ronda final. Amb 65 colps remuntava fins a la zona alta de la classificació, adjudicant-se el tercer lloc (-14).

Tres intenses jornades en el Meliá Villaitana Golf Club de Benidorm, on l’onada de calor ha sigut una de les grans protagonistes.