Compromís absolut dels majors en el Gran Premi Senior de la C.V.

Imatge d’una jugadora realitzant el swing en competició

El divendres 7 d’agost es disputava la prova més esperada per part de molts dels sèniors. Un torneig on sempre es mescla la competitivitat d’uns, amb la forma preferida de fer exercici per part d’altres.

El Gran Premi Senior de la Comunitat Valenciana es va desenrotllar segons el que preveu. Un total de 49 jugadors van poder disfrutar d’un dia perfecte per a la pràctica del golf en El Plantío Golf Resort.

Després de la volta estipulada, els resultats de les diferents modalitats quedaven de la manera següent:

La primera classificada handicap seria Mercedes Panadero Aguilar amb 34 punts. En eixe primer lloc empatada advertim també a Mª Dolores Sánchez Sánchez, que amb un handicap lleugerament superior a Mercedes, va acabar per darrere. El podi el tancaria Consuelo Leal Jiménez, amb un acumulat de 31 punts.

Quant a la classificació scratch femenina, Salvadora Araez Martínez seria la que aconseguira véncer a la resta del field amb un total de 19 punts, la jugadora de Manises va avantatjar per tan sols un colp a jugadores com ara Julie Barry o Susan Cal van acabar segones empatades.

La classificació handicap masculina l’acabaria liderant per dos colps sobre el seu més immediat perseguidor, Alfonso Ibáñez Saez amb 40 punts.

Juan Pintor Puerta acabaria segon en solitari amb 38 punts, i en tercer lloc va acabar Jose Francisco Ripoll Borja, amb 37 punts.

La classificació scratch va estar molt renyida, tant és així que trobem un doble empat al capdavant. Els protagonistes van ser tant Juan Pintor Puerta, com Lennart Backman, ambdós amb 27 punts. Finalment, eixe premi cauria de la mà de Juan Pintor ja que el ser un handicap lleugerament superior a Lennart li atorga dret a fer-se amb la victòria.