Carla Tejedo i Marta Pérez, les millors jugadores llevantines en el Campionat d’Espanya Individual Femení 2019

Part de l’equip valencià.

Des del diumenge 26 fins al dimecres 29 de maig, en el Club de Camp de Madrid (Madrid) s’ha disputat el Campionat d’Espanya Individual Femení “I Memorial Emma Villacieros” 2019.

Moltes eren les il·lusions de les 13 jugadores de la Comunitat Valenciana que comptaven entre les 117 golfistes nacionals que van prendre part en el torneig.

La primera jornada va col·locar a María Villanueva com a líder amb 68 colps (-4), amb Marta Pérez, nouvinguda dels EUA, en segona posició amb una sensacional volta de 70 impactes. Carla Tejedo amb el parell de camp se situava en les primeres posicions.

Segona jornada en la qual la jugadora basca continuava en el lideratge, després d’una altra volta sota parell (71). Marta Pérez va poder mantindre’s amb un +2 en el dia, en segona posició, a cinc de María Villanueva. Carla Tejedo va signar un 74, que li va servir per a no despenjar-se a la part alta de la classificació.

Tercera jornada i tercera volta sota parell de María Villanueva (69). Carla va aconseguir encimbellar-se a la segona posició amb una volta de 69 i un global de -1. Marta Pérez va presentar una targeta de 77, la qual cosa la va fer despenjar-se del cap del campionat. Es va celebrar el tall després de la tercera jornada (+29), superat per 74 golfistes. Onze de les nostres tretze jugadores van passar el sedàs.

Quarta i definitiva jornada amb una campiona des del seu inici, María Villanueva. La golfista basca va presentar una targeta de 72, suficient per a mantindre la distància a les seues dues perseguidores, en una bonica “lluita” per la segona plaça. Carolina López-Chacarra va optar pel subcampionat amb un 71, coincidint amb la pitjor volta de Carla Tejedo (76), relegant-la a una espectacular tercera plaça. Marta Pérez es va reposar del dia anterior, podent aconseguir una grandiosa cinquena plaça en la classificació general.

Un balanç inimaginable d’un vertader equip de jugadores de la Comunitat Valenciana, on des del primer moment ha regnat la sensatesa, l’amistat i la vertadera i sana relació de fraternitat entre cadascuna de les jugadores i de l’equip tècnic i professionals que les acompanyen.

Gràcies a les tretze jugadores, a l’equip de la federació i a tots els que ens sentim orgullosos i privilegiats de tindre-us entre nosaltres. Felicitats xiques, sou úniques!!!