Carla Bernat, bronze en en la Copa Principat d’Astúries 2019, ‘II Memorial Celia Barquín’

Lliurament de premis. Imatge: RFEG

La castellonenca Carla Bernat s’ha adjudicat la tercera posició en la Copa Principat d’Astúries 2019, ‘II Memorial Celia Barquín’, després de tres renyides jornades en el Real Club de Golf La Barganiza (Siero, Astúries).

Bernat arrancava el torneig amb una primera ronda de 75 impactes (+5), que la col·locaven a tres d’entrar en el podi provisional. Després de signar 71 (+1) en la segona volta, la castellonenca va afrontar la que seria la seua millor jornada del torneig.

Encara que els birdies a penes van fer acte de presència, es va anotar dos en els forats 4 i 16, Bernat aconseguia restar-li un impacte al camp. Un únic bogey va portar a la valenciana a presentar una targeta de 69 colps, per a un total de 215.

Empatada amb la madrilenya Carolina López-Chacarra i a cinc impactes del lideratge, Carla Bernat va compartir la tercera posició. La victòria va ser per a la malaguenya Julia López, que va irrompre amb força després d’anotar-se 65 impactes (-5) en la segona jornada i finalitzar amb 210 colps, al parell del camp.

La navarresa Adriana Iribarren va obtindre una merecudíssima segona plaça, després de sumar 213 colps.

El torneig, puntuable per al World Amateur Golf Ranquing, s’ha disputat entre el 5 i el 7 de desembre.