Bonalba rep la Final Triangular Individual Sènior de la Comunitat Valenciana

Entrega de premis.

El passat 16 de juny, Bonalba Golf (Alacant) va reunir els jugadors classificats per a la disputa de la final del Triangular Individual Sènior de la CV 2019.

Després de les tres competicions realitzades durant l’any en les tres províncies de la Comunitat Valenciana (Alacant Golf, Foressos i Costa de Azahar), van ser 72 jugadors els convidats a participar en la final i dilucidar els campions del present any 2019.

Un camp en perfectes condicions i una climatologia idíl·lica per a la pràctica del golf van ser els condicionants que es mereixia la prova, per a que aquesta es desenvolupara de manera impecable.

21 jugadores categoria femenina i 37 jugadors categoria masculina van prendre part en la competició que, sota la modalitat de 18 forats Individual Stableford, es jugaven l’ésser o no en l’última i definitiva prova: la final.

Una vegada realitzat el lliurament de targetes, es va dur a terme l’entrega de premis de la prova i de l’acumulat del triangular. La cerimònia va ser presidida pel director de Bonalba Golf, Luis Méndez, acompanyat del director esportiu, Juan Alberto Albert, i de José Ramón Piñol com a àrbitre principal. Vencedors de la final van ser Robert Edwards amb 39 punts i María Vicenta Montero amb 38. El vencedor absolut acumulat en categoria masculina va ser Robert Edwards i en categoria femenina, Manuela Ruiz de Loizaga.

Felicitats als guanyadors, a la totalitat de participants en totes les proves realitzades, així com al meravellós camp de Bonalba, a tot el seu equip i a l’estament arbitral present.