Álvaro Roldós i Alejandro Rodríguez triunfen a Barcelona

Álvaro Roldós, guanyador Sub 18.

Cap de setmana de gran golf el dels nostres golfistes a la Barcelona International Golf Cup, que ha finalitzat amb Álvaro Roldós i Alejandro Rodríguez ocupant les dues primeres places en categoria Sub 18.

Roldós, jugador de l’Escola de Golf Elx, afrontava la ronda final des de la primera posició, lideratge que venia consolidant des del divendres.

Amb 72 colps en la qual va ser la seua millor jornada, el golfista es col·locava primer en la classificació provisional, lloc que va afermar després dels 77 del dissabte.

Encara així, no va aconseguir mantindre el ritme en l’última ronda i va signar un 81 que el va acabar relegant a la sisena posició. No obstant això, empatat en un primer moment amb el jugador d’Alacant Golf Alejandro Rodríguez, es va fer amb la victòria Sub 18 després de véncer al seu company en el play off.

Alejandro Rodríguez arribava al desempat després d’entregar una última targeta de 76 impactes que, sumats als 76 i 78 de les voltes anteriors, el col·locaven primer empatat amb Roldós en categoria Sub 18. Finalment, es va fer amb la segona plaça.

Dins del Top 10 ha finalitzat també Carlos Roldós que, amb targetes de 76. 78 i 78 colps, s’ha fet amb la desena plaça en la classificació general i amb la cinquena en la Sub 18.

El torneig, valedor per al World Amateur Golf Ranking (WAGR) s’he disputat del 2 al 4 d’octubre en el Club de Golf Barcelona.