Alejandro Rodríguez i Isabel Laulhe brillen en el Campionat Sub 18 i Sub 16 de la Comunitat Valenciana

Lliurament de premis.

El recorregut valencià de Foressos Golf ha vist a Alejandro Rodríguez i a Isabel Laulhe adjudicar-se la cinquena edició del Campionat Sub 18 i Sub 16 de la Comunitat Valenciana, disputat entre el 4 i el 6 d’octubre.

La primera manga deixava a la valenciana Andrea Miralles al capdavant de la classificació, després d’anotar-se 72 impactes. Magnífica targeta de presentació que la va ajudar a pujar al lideratge, a un colp de les seues més immediates perseguidores. L’argentina establida en Madrid Isabel Laulhe concloïa la jornada amb 74 colps, a tan sols dos de la líder.

Segona volta de 71 impactes per a totes dues golfistes. Miralles seguia aferrada a la primera posició, mentre que Laulhe es va encimbellar a la segona plaça. Amb clares opcions de victòria, les jugadores es van enfrontar a la volta del diumenge, que va ser decisiva en la classificació final.

Amb 72 colps sobre la seua esquena, al parell del camp, Isabel Laulhe va tancar una excel·lent tercera ronda que li va atorgar la victòria. Resultat engruixat d’Andrea Miralles que, amb 78 impactes, descendia a la segona posició.

Alisa Khokhlova va presentar una targeta final de 221 colps, després d’entregar voltes de 74, 75 i 72. A tres de Laulhe i igualada amb la valenciana, la jugadora russa adscrita a la federació catalana va acabar per proclamar-se subcampiona.

En l’edició masculina, el títol de campió Sub 18 i Sub 16 va ser per a Alejandro Rodríguez. El valencià va brillar amb especial intensitat en una primera volta de 68 impactes (-4), que li va portar a liderar la classificació. Navid Mousavi, jugador del Club de Golf Costa de Azahar, seguia de prop el seu deixant amb 70 colps.

Després d’invertir 73 impactes en els segons díhuit forats, Rodríguez va afrontar la ronda final en la millor disposició. El valencià tornava desplegar un gran joc de tee a green que li va portar a notar-se 69 colps, per a lluir un acumulat de 210. Amb -6 en el total i una sucosa renda de quatre respecte al segon classificat, el valencià es proclamava campió.

La plata va ser per al madrileny Sergio Cavestany. Voltes de 71, 73 i 70 impactes van sumar una targeta final de 214, dos sota parell.