Actualidad

Carla Bernat i Rubén Lafuente s’adjudiquen la V Copa Match Play de la Comunitat Valenciana

Lliurament de premis del torneig.

El recorregut de Mediterráneo Golf (Borriol, València) ha vist a Carla Bernat i Rubén Lafuente alçar-se amb la V Copa Match Play de la Comunitat Valenciana, disputada de l’1 al 4 d’agost.

Bernat concloïa la fase Stroke Play al capdavant de la classificació, després de signar dues voltes de 73 i 74 impactes. Sucosa renda de tres sobre Andrea Miralles, la seua més immediata perseguidora.

La castellonenca arribava a semifinals després de véncer en les dues primeres eliminatòries. Intens duel contra Minoo Mousavi, en el qual totes dues golfistes van traure les arpes en el seu intent d’aconseguir una plaça per a la final. Finalment, el forat 17 va donar la victòria a Carla Bernat.

L’altra semifinal venia de la mà de Julia Ballester i Marta Romeu. Ballester s’imposava amb contundència a la seu contrincant, a la qual deixava fora de joc en el forat 14.

Emocionant final entre Carla Bernat i Julia Ballester, en la qual totes dues jugadores van saber sobreposar-se al cansament de les semifinals del matí i donar el millor de si mateixes. En el forat 11, Bernat va acabar per deixar sense opcions de victòria a la seua adversària, a la qual va relegar a una merescuda segona posició.

Marta Romeu s’adjudicava el bronze en el torneig, després de derrotar a Minoo Mousavi en el segon forat del play off.

En categoria masculina, Rubén Lafuente afrontava la fase Match Play en tretzena posició. Amb una targeta total de 161 impactes, aconseguia superar el sedàs, situat en 163.

Després de véncer en huitens i quarts de final, Lafuente s’imposava a Rubén Mormeneo en semifinals. Victoria per 4/2, amb la qual presentava la seua ferma candidatura a la victòria.

José Luis Ventura derrotava a Ricardo Navarro en la segona semifinal del diumenge, aconseguint així una lloc a la final.

Fèrria resistència de Ventura en l’últim duel, que no li fou suficient per a fer-se amb la victòria. Mancant un forat, Rubén Lafuente es proclamava, per 3/1, campió Match Play de la Comunitat Valenciana.

Andrés Mormoneo va completar el podi en categoria masculina, després de derrotar a Ricardo Navarro en la final de consolació.

Quatre intenses jornades en Mediterráneo Golf, en les quals un total de 58 participants han lluitat pel títol en joc.