Tres valencianes a la caça del Europeu Individual Femení

Cubo Golf, junt a Liubliana (Eslovènia).

Sara Sarrión, Andrea Miralles i Balma Dávalos són les tres llicències valencianes que s’han desplaçat junt a altres deu espanyoles fins a Eslovènia, per a disputar el Campionat d’Europa Individual Femení.

Durant quatre jornades, del 30 de setembre al 3 d’octubre, Cubo Golf serà l’encarregat de rebre a l’elit del golf amateur europeu, en un torneig que va caure per última vegada en mans espanyoles en 2018, quan Celia Barquín es va fer amb la victòria a Eslovàquia.

Les nostres tres bases en el torneig arriben a sòl eslové després d’un estiu que ha pogut catalogar-se com a brillant per a elles. Balma Dávalos es feia amb el segon lloc en el XLII Campionat Juvenil de la Comunitat Valenciana fa menys d’una setmana i el passat 7 d’agost s’emportava la XXVI Copa Juvenil de la Comunitat Valenciana.

Sara Sarrión i Andrea Miralles també han donat de què parlar aquests últims mesos. La VI Copa Match Play de la Comunitat Valenciana va anar a parar a les mans de Sarrión, mentre que Miralles aconseguia empatar en segona posició en el Campionat Absolut de la Comunitat Valenciana.

En conclusió, tres joves promeses que lluitaran per tornar a casa amb un dels títols més importants del calendari europeu sota el braç.