Tres targetes valencianes, dins del Top 10 del Campionat de Barcelona

Josele Ballester.

La Federació de Golf de la Comunitat Valenciana s’ha fet fort en la zona alta de la classificació del Campionat de Barcelona, després que Josele Ballester, Mikkel Antonsen i Alejandro Rodríguez conclogueren dins del Top 10.

El torneig va veure a Josele Ballester fer-se amb la cinquena posició. Després de l’ensopec de la primera jornada, en la qual va signar 77 impactes (+5), el castellonenc aconseguia ascendir fins a la cinquena plaça amb una segona ronda al parell del camp. Voltes de 78 i 72 colps van acabar de perfilar un resultat total de 299 (+11).
Per part seua, Mikkel Antonsen s’ha adjudicat la sisena plaça, compartida amb Carlos Roldós i Enrique Marín. El golfista arribava a la jornada del diumenge en tercera posició, fruit de tres targetes de 74 (+2), 73 (+1) i 73 impactes. Voltes discretes a les quals va sumar una última de 81 colps (+9), que li va acabar relegant a la sisena plaça.

Alejandro Rodríguez va donar per finalitzat el seu pas pel torneig amb una ronda final de 73 colps (+1), el seu millor resultat de la setmana, que li va permetre entrar en el Top 10. L’alacantí aconseguia així la novena plaça, després d’acumular targetes de 78, 76 i 75 impactes, per a un total de 302 (+14).

Nou han sigut els valencians que s’han donat cita entre el 6 i el 9 de febrer en el real Club de Golf El Prat (Terrassa, Barcelona) i han lluitat per succeir al barceloní David Puig en el palmarés.