Rocío Tejedo i Santiago Juesas conquisten el III Campionat Juvenil Match Play de la Comunitat Valenciana

Rocío Tejedo i Balma Dávalos

Santiago Juesas i Alejandro Rubio.

El Parador de El Saler (València) ha vist a Rocío Tejedo i a Santiago Juesas imposar-se en la tercera edició del Campionat Juvenil Match Play de la Comunitat Valenciana, disputat al llarg de set jornades.

El torneig donava el tret d’eixida el 17 de juliol en Panoràmica Golf (Sant Jordi, Castelló). Tres primeres rondes en el recorregut castellonenc que deixaven a Rocío Tejedo i a Cloe Amión com a líders provisionals. En categoria masculina, Santiago Juesas es encimbellava a la primera posició.

Líder en solitari des de la quarta jornada, Rocío Tejedo ha conclòs el campionat amb 28 punts, després de véncer en els set enfrontaments disputats. Balma Dávalos, amb 22,5, s’ha alçat amb la plata, reservant la tercera plaça a Cloe Amión, amb 20,5.

La derrota de Juesas en la quarta jornada va portar al jove golfista a compartir la primera plaça amb Sergio Morales i Alejandro Rubio. Tensió per la victòria que ha acabat per resoldre’s en l’última ronda, disputada el 4 de setembre. Alejandro Rubio queia per 6/4 davant Juesas i Sergio Morales era també derrotat en el seu duel contra Imad Bakri.

Santiago Juesas ha aconseguit alçar-se amb el triomf amb un total de 24,5 punts. Per darrere d’ell quedaven Morales i Rubio amb 20,5. Empat pel segon lloc que s’ha solucionat amb l’enfrontament que tots dos jugadors van disputar en la tercera jornada, en el qual Rubio es va imposar al seu company.

El torneig s’ha disputat sota el format “liguilla”, Match Play Scratch. Només els 16 millor classificats en el Rànquing Sub 14, huit xiques i huit xics, han tingut l’oportunitat de participar en el prestigiós torneig per al golf juvenil valencià.