Mikkel Antonsen s’adjudica el IX Campionat d’Alacant Masculí

Guanyadors durant el lliurament de premis.

Tres jornades de torneig, entre el 25 i el 27 de gener, en el recorregut d’Alenda Golf (Monforte del Cid, Alacant) han vist a Mikkel Antonsen fer-se amb la victòria en el IX Campionat d’Alacant Masculí, puntuable per al World Amateur Golf Ranking (WAGR)

Líder provisional des de la primera jornada, després d’anotar-se un excel·lent 65 (-7), la millor targeta del torneig, Antonsen arrancava la segona volta amb una renda de cinc sobre el seu més immediat perseguidor, Álex Navarro.

De nou sota el parell del camp, aquesta vegada amb 71 impactes (-1), Mikkel Antonsen es mantenia ferm en la zona més alta de la classificació. Nou colps el separaven d’Alejandro Rodríguez que, amb 71 i 74 impactes, aconseguia escalar fins a la segona posició.

L’última volta va acabar de consolidar la victòria d’Antonsen, que ja es venia forjant des de la primera jornada. Resultat inflat de 75 impactes (+3), la seua ronda més discreta, van perfilar un acumulat de 211 (-5) que li va atorgar el triomf.

En segona posició quedava el balear Carlos Roldós, que concloïa el campionat amb voltes de 75, 71 i 71 impactes, per a un total de 217 (+1).

Amb 218 (+2) en l’acumulat, fruit de 71, 76 i 71 colps, l’asturià Esteban Vázquez es va adjudicar la victòria en categoria Sub-18.