Marta Pérez s’adjudica el triomf en la Allstate Sugar Bowl amb el seu equip de la Florida University

Marta Pérez junt a l’equip de la Florida University.

L’equip femení de la Florida University, del qual forma part la valenciana Marta Pérez, s’ha fet amb la victòria en la Allstate Sugar Bowl, disputada entre el 16 i 18 de febrer en el English Turn Golf & Country Club (Nova Orleans, Louisiana).

Amb 853 colps en l’acumulat (-23) i una renda de 16 sobre el segon equip classificat, les Gators es van fer amb el primer lloc en la categoria per equips.

En la classificació individual, Marta Pérez va aconseguir entrar en el Top 10 després de signar 71 impactes (-2) en última ronda, la seua segona targeta sota parell del torneig. Els 71 del dimarts, sumats als 73 (parell) i 72 (-1) de les jornades anteriors, van perfilar un acumulat de -3 que la va col•locar en desena posició. La valenciana ha aconseguit així segon Top 10 de la temporada.