Juan Luis Blasco, plata en el Campionat d’Espanya Masculí de 4a Categoria

Juan Luis Blasco.

El valencià Juan Luis Blasco s’ha proclamat subcampió d’Espanya Masculí de 4a Categoria, després de tres jornades de torneig en Augusta Golf Calatayud.

El golfista llevantí es va encimbellar a la primera posició després de presentar una targeta de 89 colps en la primera jornada, que li va portar a compartir el lideratge amb altres tres jugadors. Els 92 del valencià en la segona volta li van mantindre al capdavant de la classificació, aquesta vegada en solitari.

No obstant això, un ensopec de Blasco en l’última ronda, la qual va acabar amb 95 impactes, va impedir al jugador alçar-se amb la victòria. El madrileny Javier Portero presentava una targeta final de 274 impactes i va batre per dos colps a Juan Luis Blasco que, amb un total de 276, va acabar en segona posició.

El Campionat d’Espanya Masculí de 4a Categoria s’ha disputat entre el 13 i el 15 de setembre i ha reunit un total de 53 golfistes, dos d’ells valencians.