Josele Ballester i Carla Tejedo, grans estreles en el Campionat d’Espanya Dobles Mixt

Guanyadors després del lliurament de premis.

El Campionat d’Espanya Dobles Mixt 2019, disputat entre el 12 i el 13 d’octubre en La Faisanera Golf (Segòvia), ha conclòs amb grans actuacions dels nostres golfistes valencians Josele Ballester i Carla Tejedo.

El duo format pel castellonenc Josele Ballester i la d’Almeria Marta López s’ha adjudicat l’or en el torneig, després de derrotar en el primer forat de desempat a la castellonenca Carla Tejedo i a l’asturià Javier Neira, segona parella classificada.

Els primers 18 forats, jugats sota la modalitat Fourball, van deixar una classificació provisional dominada pel golf barceloní. Amb 59 colps, David Puig i Berta Sánchez es van encimbellar a la primera posició, seguits de prop per Eduard Rousard i Andrea de Sentmenat.

Empatats en tercera posició, Josele Ballester, Marta López, Carla Tejedo i Javier Neira concloïen la primera volta a quatre impactes del lideratge. Opcions de victòria que totes dues parelles van saber aprofitar en una segona ronda disputada sota la modalitat Greensome.

De nou targetes idèntiques de 63 colps per a tots dos duos, ara al capdavant de la classificació, que es van veure arrossegats a un irremeiable al play-off. Amb 126 en el total, els quatre golfistes es van batre en un duel que es va resoldre en el primer forat de desempat. Superioritat de Josele Ballester i Marta López, que van aconseguir així la seua segona victòria consecutiva en el torneig. Tejedo i Neira es van adjudicar el subcampionat.

La jornada del diumenge va acabar amb 69 colps per a Rousard i de Sentmenat, i 72 per a Puig i Sánchez. Voltes més discretes que en la ronda anterior, amb les quals es van veure abocats a la tercera i quarta posició, respectivament.