Actualidad

José de la Concepción, Natalia Fiel i Rocío Tejedo brillen en els Puntuables Nacionals Juvenils

Natalia Fiel i Rocío Tejedo.

Els Puntuables Nacionals Juvenils, disputats entre el 15 i 16 de febrer en El Valle i Hacienda Riquelme, han deixat un bon sabor de boca per als valencians presents en el torneig.

José de la Concepción, que compartia el lideratge al final de la primera jornada, després de signar 68 impactes (-4) en el recorregut murcià de Hacienda Riquelme, tancava la ronda del diumenge amb un discret 73 (+1). Targeta final de 141 impactes (-3) amb la qual el valencià empatava al cap amb altres tres golfistes: Álvaro Gómez de Linares, Carles Calvo i Jaime Montojo. Aquest últim aconseguia fer-se finalment amb la victòria després de presentar una targeta de 69 impactes (-3), millor que la dels seus competidors en aquesta última jornada.

El torneig femení, disputat en EL Valle Golf (San Javier Múrcia), va concloure també amb les grans actuacions de les valencianes Natalia Fiel i Rocío Tejedo.

Amb 72 colps (+1) en la primera jornada, Natalia Fiel aconseguia ficar-se dins del Top 5 provisional, a tan sols dos impactes del lideratge. Una espectacular targeta de 68 (-3) en la volta del diumenge li va valdre per a signar 140 (-2) en l’acumulat i adjudicar-se la victòria en la classificació Sub 16 i la segona plaça en la classificació general.

Rocío Tejedo arribava a la ronda final amb l’afany d’ascendir llocs en la classificació, després d’una primera volta de 74 impactes (+3). Amb la mirada posada en el terreny de joc, la castellonenca va aconseguir tancar els últims 18 forats amb tan sols 68 impactes (-3), una de les dues millors targetes de la jornada. Un acumulat de 142 colps (par) li va permetre adjudicar-se la plata en Categoria Sub 14.