Foressos viu la desena prova de la Copa Llevant-Memorial Francisco Gil

Jugadors durant el torneig.

La fase classificatòria de la Copa Llevant- Memorial Francisco Gil ha arribat a la seua fi. Foressos Golf (Picassent, València) ha sigut testimoni de la dècima i última jornada, disputada el 26 d’octubre.

El recorregut valencià va rebre a un total de 17 equips disposats a fer-se buit en la gran final, que tindrà lloc el 24 de novembre en El Plantío Golf Resort.

Sota la modalitat Individual Stableford, amb eixides a partir de les 09:00h, els 64 participants van recórrer 18 forats, deixant una classificació liderada per Los Amancios.

Amb 111 punts, suma dels quatre resultats individuals, Los Amancios es feien amb la primera posició. Una sucosa renda de tres respecte al segon combinat classificat va permetre a Alejandro Cheto, Alejandro Patuel, Ana Peris i Pablo Guinot ser els millors de la jornada.

El quadre Elx Mad Dogs, format per Mark Pollitt, Camille Paris, Lars Tigerberg i Petter Stickells, els va seguir de prop amb 108 punts.