Actualidad

Equip d’elit en el Campionat d’Espanya de FFAA Infantil 2019

Equip valencià.

Imad Bakri, Sergio Morales, Balma Dávalos, Rocío Tejedo, Natalia Fiel, Alejandro Rubio i Santiago Juesas són els components del magnífic equip que va representar a la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques Infantil 2019, “VIII Memorial Blanca Mayor”.

Després de quatre jornades de torneig, entre el 9 i el 12 d’octubre, en el Club de Golf Gorraiz (Navarra), el combinat valencià concloïa el campionat en seté lloc.

La fase Stroke Play del primer dia deixava als llevantins en tercera posició amb 373 colps, per darrere de Madrid (350) i Catalunya (370).

Duel contra Canàries en quarts de final que acabava amb un atapeït 2-3 a favor dels insulars. Encara sense opcions de victòria, el quadre valencià va continuar lluitant fins al final.

Després de caure davant Catalunya per un ajustat 2-3, els valencians es van enfrontar a Castella-la Manxa en la lluita per la setena plaça. Amb un 2.5-2.5 en el marcador, la majoria de ups dels llevantins va acabar donant-los la victòria.